Comencen a Burjassot els “Diumenges als parcs”, una nova iniciativa educativa per a l’oci i temps lliure

5 abril 2022|Burjassot

Des de 10/04/2022 fins a 10/04/2022

Diumenges al parc 10-04-2022

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot dirigida per Manuela Carrero, iniciarà aquest cap de setmana, concretament el diumenge 10 d’abril a partir de les 11.00 hores al Parc de María Marzo, una nova iniciativa d’oci i temps lliure destinada a les famílies del municipi.

“Diumenges als parcs” és el nom d’aquesta nova activitat gratuïta que visitarà els parcs de Burjassot durant diferents diumenges, començant en el de María Marzo aquest mateix cap de setmana, en la qual es desenvoluparan variades activitats amb l’objectiu de complementar la formació integral dels xiquets i les xiquetes de Burjassot, al mateix temps que se’ls motiva en l’àmbit de la lectura en el seu temps d’oci compartit amb les seues famílies.

En la primera activitat d’aquest diumenge, que tindrà continuïtat després de les vacances de Setmana Santa, les famílies podran gaudir del contacontes de titelles “Els donyets de la biblioteca”, de jocs gegants de fusta i dels tallers de mandales i xapes, a més de diferents animacions que faran que el parc s’òmpliga de vida i de molts somriures.

L’Ajuntament de Burjassot ha posat en marxa aquesta nova acció “amb l’objectiu de continuar acostant la cultura a les famílies. Volem que el temps d’oci que els xiquets passen amb les seues famílies siga també temps de gaudir d’animacions, de formar-se d’una manera divertida, de deixar-se portar per la seua imaginació i per la seua creativitat i de gaudir del món de la cultura de manera gratuïta”, tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

“Diumenges als parcs” és una activitat dinàmica i participativa en la qual es fomenta l’aprenentatge d’una manera diferent, facilitant i fomentant també la cohesió social i posant l’accent en el desenvolupament dels xiquets i les xiquetes.