Aquest Nadal, comprar en el comerç associat de Burjassot té premi, 30 espatles de pernil

16 desembre 2021|Burjassot

Sorteo Empresaris 7-01-2021

EL SORTEIG PASSA Al 10 DE GENER. El titular ho diu ben clar: comprar en el comerç associat de Burjassot en aquestes dates nadalenques té premi. I és que des d’Empresaris de Burjassot i l’Associació de Comerç i Servicis del municipi, conviden a la ciutadania a participar en el sorteig que han preparat, i que tindrà lloc el 10 de gener a les 13.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament, en el qual el premi serà molt saborós: 30 espatles de pernil.

Les veïnes i els veïns que realitzen les seues compres entre el 14 de desembre de 2021 i el 5 de gener de 2022 en els comerços associats, els que tenen el lema “Junts és Millor” amb els logos de les dues associacions que organitzen la campanya, tan sols hauran de depositar el tiquet de compra, on posaran les seues dades de contacte, en la bústia que s’ha habilitat en la seu de les dues entitats, en la Carretera de Llíria, 31-1.

Automàticament, entraran en el sorteig d’una de les 30 espatles de pernil que, com s’ha assenyalat, se sortejaran en la Plaça de l’Ajuntament el 10 de gener. Quantes més compres es realitzen, més opcions haurà de guanyar una de les espatles.

Aquesta nova acció de foment del comerç local compta amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF i de Caixa Popular.