Concurs de paelles, I Memorial José García Bosch “Pepe, el Francés”, de la Falla Cristóbal Sorní

3 octubre 2017|Burjassot

Des de 14/10/2017 fins a 14/10/2017

Paella

Immersos en els preparatius per a celebrar el seu 50 Aniversari, els components de la Falla Cristóbal Sorní de Burjassot han programat una sèrie d’activitats per a donar a conéixer la comissió i perquè la resta d’entitats i veïns de Burjassot puguen participar i formar part de les mateixes.

La primera de les activitats que duran a terme en aquest exercici, serà, dissabte que ve 14 d’octubre, el seu Concurs de Paelles, I Memorial José García Bosch “Pepe, el Francés”, en homenatge a un dels seus fallers que estimava la festa i la pólvora i que era una figura de referència per a la comissió, ja que “sempre estava quan se li necessitava. El concurs va, en part, en memòria d’ell”, tal com han assenyalat des de la Falla.

El concurs està obert a la participació d’entitats festives, culturals i socials, i se celebrarà en l’aparcament de les Palmeres. Les paelles són de 15 persones i cadascuna ha d’aportar 2€ per a formar part de l’equip. Després del concurs, hi haurà una gran discomòbil com a fi de festa.

Per a tenir tota la informació sobre el concurs i poder apuntar-se, es pot enviar un correu electrònic a concursopaellasorni@gmail.com.