Continua l’asfaltat de carrers a Burjassot dins del Pla d’Inversions Sostenibles

11 abril 2016|Burjassot

asfaltado.jpg

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano, continua amb el fresat i l’asfaltat de diferents carrers del municipi que ja s’iniciaren, en una primera fase, el passat mes de febrer; unes obres de millora que s’emmarquen dins del Pla d’Inversions Sostenibles que la Diputació de València ha dedicat als ajuntaments.

El fresat i l’asfaltat de carrers es desenvoluparà, tal com han informat des de Policia Local, a partir del pròxim dilluns 11 d’abril i està previst que al llarg de la setmana es duguen a terme els treballs de millora dels carrers afectats en aquesta ocasió. La finalització dels mateixos dependrà de les condicions amb les quals es trobe l’empresa que realitza les obres.

Així, del dilluns 11 d’abril al divendres 15 d’abril es va a procedir al fresat i l’asfaltat dels carrers Guillem de Castro, Cristóbal Sorní, José Carrau, Pintor Pinazo, Fermín Galán i García Hernández Primavera i Dos de Maig. 

També es voran afectats els carrers Menéndez Pelayo, diferents trams de Mariano Aser i Vázquez de Mella i el carrer Misser Mascó. En tots els carrers l’asfaltat es realitzarà de manera gradual depenent del desenvolupament de la resta d’asfaltats dels carrers anteriors.