Continuan les obres de millora en els centres educatius de Burjassot

12 agost 2016|Burjassot

Durant el període estival i aprofitant les vacances escolars, la Brigada Municipal d’Obres va iniciar, fa unes setmanes, diferents obres i actuacions de millora en diferents centres educatius de Burjassot. Unes tasques que s’uneixen al manteniment continuat que també duu a terme la Brigada, al llarg de l’any. Però ara, aprofitant que les xiquetes i xiquets de Burjassot estan de vacances, la Brigada està escometent unes obres de major envergadura en els col·legis que precisen que els edificis estiguen buits.

Així, aquest matí, l’Alcalde del municipi, Rafa García i el regidor Manuel Pérez Menero han visitat el CEIP Miguel Bordonau on, els treballadors de la Brigada, dependent de la regidoria de Serveis Municipals que dirigeix Manuel Lozano, estan ultimant l’obra per a la construcció d’una nova cuina, un espai totalment renovat que, a partir de setembre, s’omplirà de fogons fumejants d’on eixiran exquisits plats per als alumnes del centre escolar.

A més, la Brigada Municipal d’Obres també està escometent obres i actuacions específiques, segons les necessitats de cada centre, en el CEIP Villar Palasí, en el CEIP Sant Joan de Ribera, en el CEIP Fernando de los Ríos, en el CEIP Mare de Déu dels Desemparats i, a més, també en les Escoles Infantils de les 613 Vivendes i Isabel la Catòlica, així com en l’Escola d’Adults. A part de les obres específiques, també s’està realitzant en tots els edificis, repasos i reparacions necessàries d’electricitat, lampisteria, fusteria, obra de paleta, neteja de canals i pintura i serralleria, en aquests últims casos per part de CEMEF.