Continuen apareixent gats abandonats o perduts a Burjassot

19 desembre 2016|Burjassot

La Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Olga Camps Contreras, vol fer una crida a la responsabilitat i al compromís amb els animals, entre la població del municipi. I és que, durant les últimes setmanes, estan apareixent en els carrers de Burjassot gats, adults i cadells, en estat d’abandó, perduts i desorientats.

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) s’està fent càrrec d’aquests gats que apareixen en el carrer, quedant exposats a nombrosos perills i fins i tot a una probable mort però, és de summa importància que la ciutadania prenga consciència que l’abandó i/o maltracte animal és un delicte penat en el Codi Penal, així com en la nova ordenança reguladora municipal sobre sanitat, benestar i protecció animal, d’igual manera que tenir una mascota, gats en aquest cas, implica una responsabilitat envers ells que s’adquireix des del principi i ha de durar durant tota la vida de l’animal.

Les imatges adjuntes mostren als últims gats arreplegats del carrer, en les últimes setmanes. Si alguna persona reconeix a aquests gats i vol recuperar-los, ha de posar-se en contacte amb la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB). Així mateix, si alguna persona està interessada a adoptar o a ser “casa d’acolliment”, també ha de contactar amb la SPAB. Els telèfons de contacte de la SPAB són 655 68 58 59/ 675 74 07 32 i el correu electrònic de contacte és protectoraburjassot@gmail.com.