Conveni de col·laboració amb CODEMER

4 novembre 2021|Burjassot

Convenio CODEMER

L’Ajuntament de Burjassot, representat pel seu alcalde, Rafa García, ha subscrit un conveni de col·laboració amb l’Associació de Venedors i Detallistes del Mercat Municipal i carrers adjacents (CODEMER) , representada per la seua presidenta, Dolores Bueno, a fi de continuar promocionant l’activitat comercial en el marc del Mercat Municipal de la localitat i el seu entorn. En l’acte de la signatura del conveni ha sigut present també la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Burjassot, Rosa Coca.

L’objecte del conveni és la col·laboració entre totes dues entitats per a la planificació, execució i seguiment d’activitats que deriven, principalment, en la promoció de l’activitat comercial en el Mercat Municipal. Per a això, el Consistori es compromet a concedir a CODEMER una subvenció anual per import de 10.000 euros, mentre que CODEMER es compromet a realitzar tota una sèrie de campanyes que redunden en la promoció d’ala activitat comercial del propi mercat, com ara la campanya de Nadal, la Campanya del Dia del Pare i de la Mare, la campanya de la Tornada al Col·legi, el marxandatge de les bosses de ràfia per a la compra, entre altres accions.

A més CODEMER es compromet també a promoure l’ús del valencià en qualsevol comunicació publicitària que es realitze i a fer esment de la participació i el patrocini de l’Ajuntament de Burjassot i de CEMEF SLU en qualsevol acció de comunicació i/o publicitat.