Conveni de col·laboració amb Empresaris Burjassot

29 octubre 2021|Burjassot

Convenio Empresaris Burjassot y ACIS

L’Ajuntament de Burjassot, representat pel seu alcalde, Rafa García, ha subscrit un conveni de col·laboració amb l’associació local Empresaris Burjassot, representada pel seu president, Pedro Soriano, a fi de continuar promocionant l’activitat comercial en el municipi. En l’acte de la signatura del conveni ha sigut present també la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Burjassot, Rosa Coca.

L’objecte del conveni és la col·laboració entre totes dues entitats per a la realització de diferents activitats com són, la creació d’una pàgina web conjunta d’Empresaris Burjassot i l’Associació de Comerç i Serveis; oferir un servei de comunicació i manteniment de web i xarxes socials per a l’exercici de 2021, realitzar un curs presencial de màrqueting i digitalització i la creació i actualització de la fitxa de Google My Bussiness i assessoria digital.

Amb el text subscrit, l’Ajuntament de Burjassot es compromet a concedir a Empresaris Burjassot una subvenció anual per import de 15.000 euros. Per part seua, l’associació Empresaris Burjassot es compromet, a més de la realització de totes les activitats esmentades, a promoure l’ús del valencià en qualsevol comunicació publicitària que es realitze i a fer esment de la participació i el patrocini de l’Ajuntament de Burjassot i de CEMEF SLU en qualsevol acció de comunicació i/o publicitat.