Conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot

29 octubre 2021|Burjassot

Convenio ACIS Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, representat pel seu alcalde, Rafa García, ha subscrit un conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, representada pel seu president, Pedro Soriano, a fi de continuar promocionant l’activitat comercial i el comerç local en el municipi. En l’acte de la signatura del conveni ha sigut present també la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Burjassot, Rosa Coca.

L’objecte del conveni és la col·laboració entre totes dues entitats per a la realització de diferents fires i esdeveniments comercials que continuen promocionant el comerç de la localitat com ara la campanya d’Halloween, la campanya de Nadal, la del Dia de la Mare, el Black Friday, entre altres.

Amb el text subscrit, l’Ajuntament de Burjassot es compromet a concedir a l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot unes subvenció anual de 15.000 euros per al desenvolupament de les activitats programades per l’entitat. Per part seua, l’Associació de Comerç i Serveis es compromet a la realització de totes les activitats a dalt esmentades, a promoure l’ús del valencià en qualsevol comunicació publicitària que es realitze i a fer esment de la participació i el patrocini de l’Ajuntament de Burjassot i de CEMEF SLU en qualsevol acció de comunicació i/o publicitat.