Quatre representants de Burjassot en la final autonòmica del Certamen “De Viva Veu”

22 juny 2021|Burjassot

Des de 27/06/2021 fins a 27/06/2021

El 6é Certamen “De Viva Veu” arriba a la seua fi i diumenge que ve 27 de juny, a les 12h, se celebrarà la final autonòmica a l’Auditori de Paiporta, amb representació de Burjassot. La final és la culminació de tot un procés que va començar al gener amb la distribució del material i de les activitats per a exercitar la lectura en veu alta a les aules de tots els centres educatius participants. El passat 4 de juny es va celebrar la fase local de manera telemàtica, la qual ha obtingut més de 1.000 visualitzacions en Youtube i els guanyadors i guanyadores d’aquesta fase inicial s’han convertit en els representants per a la final autonòmica.

Com a representants de Burjassot, participaran en la final Marta Agudo Targa, del CEIP Sant Joan de Ribera i Andrea Cano Amado, del col·legi Joan XXIII (suplent) en la modalitat de teuladins (3r i 4t de primària). En la categoria de Blavets (5é i 6é de primària), la representant serà Neus Orea Camacho, del col·legi Joan XXIII, mentre que Jorge Alarcón, del CEIP Les Sitges, exercirà de suplent.

Des del mes de gener i amb la col·laboració d’AVIVA Burjassot, l’Agència de Promoció del Valencià, els col·legis Sant Joan de Ribera, Les Sitges, Joan XXIII i Fernando de los Ríos han participat en el programa “De Viva Veu”, un projecte educatiu, cultural i d’animació a la lectura, basat en accions al voltant del fet de llegir en veu alta. L’objectiu és generar propostes a les aules per a potenciar l’hàbit lector i les habilitats personals i comunicatives dels escolars, impulsant accions que motiven a llegir en veu alta. La principal línia d’actuació del projecte és la convocatòria anual del Certamen Escolar de Lectura en veu alta.