Dia gran en Burjassot amb l’Ofrena a la Patrona i la Mascletà

8 març 2017|Burjassot

Els carrers de Burjassot seran testimoni, la vesprada del dijous 16 de març a partir de les 18 hores, de la devoció que les 13 comissions falleres de Burjassot tenen a la patrona del municipi, la Mare de Déu de la Cabeza. En un dia faller tan especial, les Falles oferiran les seues flors a la Patrona en la tradicional Ofrena en el seu honor. Un acte organitzat per l’Agrupació de Falles del municipi, presidida per Iván Heredia, amb la col·laboració de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros.

Hores abans, a les 14h, la Plaça de l’Ajuntament acollirà la tradicional i sorollosa Mascletà de Falles, patrocinada per l’Ajuntament de Burjassot. 

Pel recorregut habitual i eixint des del Pati de les Sitges, les falleres recorreran els carrers de Burjassot fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament on, de mans de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, i de la regidora de Falles, rebran els premis atorgats pels jurats qualificadors del municipi que hauran premiat els millors monuments fallers, tant grans com infantils, els millors carrers il·luminats i les disfresses més enginyoses que van desfilar en la Cavalcada de l’Humor, entre uns altres.

Unes hores abans, sobre les 14 hores, aproximadament, les comissions tindran una altra cita en la Plaça amb la pólvora per gaudir de la mascletà, patrocinada per l’Ajuntament des de la Regidoria de Falles.

Un dia de tradició, devoció, pólvora i ganes de passar-s’ho bé que coincideix amb la recta final de la setmana fallera. Un dia, de segur, inoblidable per a les falleres i els fallers de Burjassot.