Don Juan Tenorio arriba al Tívoli amb el grup “Nucli Antic Teatre”

20 octubre 2022|Burjassot

Des de 27/10/2022 fins a 27/10/2022

Dijous que ve 27 d’octubre, el teló del Centre Cultural Tívoli s’obrirà, a les 19.30 hores, per a acollir la representació teatral de ‘Don Juan Tenorio’, de José Zorrilla.

Aquesta activitat, que s’emmarca dins de la programació d’animació lectora de les Biblioteques Municipals de Burjassot, arriba amb l’Associació de Veïns Nucli Antic i L’Almara, a través del seu grup de teatre, que posarà en escena un dels grans clàssics del teatre unint-se, així, a la celebració del Dia de les Biblioteques i, a més, recuperant una tradició perduda com és la posada en escena de Don Juan Tenorio en la vespra de Tots Els Sants.

Sota la direcció de Fernando Quilis, la representació compta amb la participació de Miguel Ángel Vercher (Don Joan), José Manuel Acosta (Don Luis Mejía), María Sotos, en el paper de Donya Inés; Fernando Quilis, com Don Gonzalo de Ulloa; Miguel Macián, com Don Diego Tenorio; Francisco Gordillo, com Cristófano Butareli i Víctor Blanco, com Marcos Ciutti. Es pujaran també a l’escenari del Tívoli Carmen Rochina, en el paper de mare Abadessa; César Miguel Vercher, com escultor; Inmaculada Ibáñez, com Donya Ana de Pantoja; Voro Guzmán, com Capità Centellas; Vicente J. Pastor, com Don Rafael de Avellaneda; Inma García, com Coral; Alicia Pisá Marco, com Lucía, Felicidad Bermúz, com Germana Tornera; Ángel Milla i Vicente Navarro com agutzils; Vicente Rodrigo, com Gastón i Amparo Peris, com Brigada.

En la part tècnica, els actors comptaran amb el bon fer de Víctor Blanco, responsable d’attrezzo i escenografia; María Soto, de maquillatge i Lucía Sanahuja al costat de Jordi Gimeno en llums i so.

L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.