Dones amb Iniciativa reconeix la labor de les presidentes de les associacions comercials de Burjassot

2 març 2018|Burjassot

Des de 06/03/2018 fins a 06/03/2018

Dones amb iniciativa

Burjassot té cinc associacions vinculades al comerç. D’aquestes, quatre són presidides per dones; dones treballadores, que dia a dia s’esforcen per seguir creixent personal i professionalment; dones que fan un pas més en els seus respectius treballs i presideixen les entitats a les quals pertanyen.

Per a reconèixer aquest treball i esforç, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, i a través de CEMEF, els dedicarà enguany els guardons de la sisena edició de Dones amb Iniciativa. Guardons que es lliuraran dimarts que ve 6 de març a partir de les 20 hores en el Saló de Plens del Consistori. 

Loles Bueno, presidenta de l’associació de venedors del Mercat Municipal l’Almara (CODEMER), Amparo Hurtado, presidenta de l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA), Elena Ibáñez, presidenta de l’Associació d’Artesans (AVALAR-TE) i Sandra Marrero, presidenta de l’Associació de Comerç i Servicis del municipi seran les guardonades d’enguany, les quals rebran una obra de l’artista Vicente Espinosa Carpio.