Dues alumnes de l’IES Vicent Andrés Estellés guanyen el concurs “De major vull ser com…” sobre dones en la Ciència

20 febrer 2019|Burjassot

IES Vicent Andrés Estellés- Ganadoras Concurso Fisabio febrero 2019

En l’institut Vicent Andrés Estellés de Burjassot estan d’enhorabona ja que dues de les seues alumnes, Claudia Vilallonga i Andrea Gómez, de 2n de Batxillerat, han guanyat la segona edició del concurs “De major vull ser com…”, organitzat per Fisabio, la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana i el Centre d’Innovació Las Naves de València.

Al concurs, que pretén visibilitzar el treball de les dones en àrees considerades tradicionalment “masculines”, com són la Ciència, la Tecnologia i la Innovació, a través de peces audiovisuals, s’han presentat estudiants de 38 centres educatius de la Comunitat Valenciana, amb un total de 71 vídeos presentats, xifra que triplica la de l’any passat, quan es va celebrar la primera edició. En el cas de les alumnes de l’IES Vicent Andrés Estellés, Claudia i Andrea s’han fet amb el premi de la categoria de vídeo més innovador.

Orgulloses i acompanyades de professors i d’altres alumnes del centre que també van participar en el certamen, com Berta Molina, Laia Maicas i Nerea Murillo, les guanyadores Claudia i Andrea van rebre el premi, el passat 8 de febrer, en el marc de la gala celebrada en Las Naves. Del vídeo guanyador han destacat que, “malgrat la seua sorprenent senzillesa, aconsegueix transmetre el missatge que pretén donar, amb molta força”.

El vídeo guanyador es pot veure en la web del centre.