El musical “Operación Homenaje” arriba a Burjassot, el 13 d’agost

27 juliol 2022|Burjassot

Des de 13/08/2022 fins a 13/08/2022

Musical Operación homenaje

Recta final de les festes de Sant Roc a Burjassot i, entrant en el cap de setmana, la música continuarà sent la protagonista d’aquest. En aquesta ocasió ho serà de mans del musical “Operación Homenaje” que arribarà a la Plaça de l’Ajuntament del municipi el dissabte 13 d’agost a les dotze de la nit patrocinat des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de la localitat.

Abans de gaudir d’aquest genial espectacle que entremescla música, dansa, teatre i circ, sobre les 18.00 hores també en la Plaça de l’Ajuntament i, en aquest cas organitzat per part de la Clavaria de Sant Roc 2022, tindrà lloc el “Quinto i tapa” que oferirà, a preus populars, les tapes més saboroses elaborades al moment.

Després d’aquesta activitat, com s’ha assenyalat, sobre les dotze de la nit, donarà principi el musical que relata una història de superació, treball, igualtat, amor i lleialtat, aconseguint portar a l’espectador a principi de la dècada del 2000 per a recordar les cançons més representatives d’un dels concursos musicals més importants de la història.

Aquest no és tan sols un musical, és un homenatge a les cançons dels artistes que tota una generació van veure créixer durant anys. Cançons conegudes per tots, faran les delícies del públic que s’entretindran amb un xou d’alt nivell.

Un autèntic espectacle audiovisual, amb la posada en escena i la força dels seus 5 cantants, cos de ball, acròbates i una orquestra en rigorós directe, dirigida pel mestre Juanjo Carratalá.