La pólvora arriba a les festes patronals, el 14 d’agost

20 juliol 2023|Burjassot

Des de 14/08/2023 fins a 14/08/2023

Bajada Infantil

La pólvora serà la protagonista indiscutible del 14 d’agost en les festes patronals de Burjassot en honor a Sant Roc. Els actes programats per la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Perez Menero, al costat de la Clavaria de Sant Roc 2023, continuen avançant i la pólvora i la tradició no faltaran tampoc enguany, amb la col·laboració de la Penya El Coet.

Els actes del dia començaran a les 20.00 hores amb la benedicció de les canyes, que tindrà lloc en l’Ermita de Sant Roc, pas previ per a donar inici a la Baixada Infantil; baixada que a les 20.30 hores començarà i avançarà pel recorregut habitual fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament, on tindrà lloc la Rodà infantil. Després, tots els participants es dirigiran a la Parròquia de Sant Miquel.

En la matinada del 14 al 15 d’agost, tindran lloc també les mascletaes nocturnes. A les 00.00 hores, tindrà lloc el primer dels trets en els voltants del Centre Socioeducatiu Díaz Pintado i, a continuació, sobre les 00.45 hores, es dispararà la segona mascletà, en l’aparcament de les Palmeres.

En finalitzar ambdues mascletaes, la Penya El Coet serà l’encarregada de disparar la tradicional Coetà, en el recinte habilitat al costat del Centre d’Especialitats.