El 20 de juny s’obrin les inscripcions per als cursos de natació de la piscina d’estiu

8 juny 2017|Burjassot

curso de natación

Les inscripcions dels cursets de natació que l’Ajuntament de Burjassot desenvoluparà en la piscina d’estiu en el mes de juliol, podran formalitzar-se a partir del 20 de juny en la pròpia piscina, lloc en el qual també caldrà abonar el preu dels mateixos amb targeta bancària de crèdit o dèbit. Les matrícules es poden realitzar a partir de les 11:30h. Per a formalitzar-la, es necessari presentar el DNI, en el cas dels adults i d’aquells menors que disposen d’aquest document. En el cas dels xiquets que no tinguen DNI, caldrà presentar el Llibre de Família. 

Tres són els cursos que s’ofereixen aquest estiu i que es desenvoluparan de dimarts a divendres. De 9:45 a 10:30 i de 19:30 a 20:15 són els horaris per a xiquets i joves d’entre 3 i 14 anys, amb un preu, en tots dos casos, de 19 euros el curset. En el primer torn, s’ofereixen un màxim de 30 places, mentre que en el segon hi ha 50.

En el cas dels adults, tant majors de 15 anys com a pensionistes i jubilats, l’horari del curset serà de 20:15 a 21 hores. Per als majors de 15 anys el curs té un cost de euros i per als pensionistes i jubilats de 19 euros. En tots dos casos, s’ofereixen un màxim de 30 places.