Les matrícules per a l’Escola d’Estiu, la Summer School i l’Escola de Setembre de la Casa de Cultura comencen el 27 de maig

14 maig 2024|Burjassot

Ja està tot a punt perquè les aules de la Casa de Cultura s’òmpliguen de xiquetes, xiquets i joves que gaudiran de les seues vacances estivals de la mà de l’Escola d’Estiu, la Summer School i l’Escola de Setembre de l’Ajuntament de Burjassot.

El Consistori, des de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros, ho té tot preparat per al desenvolupament d’este genial projecte d’oci i temps lliure que arrancarà el dilluns 27 de maig amb les matrícules en línia, les quals es podran formalitzar en aquest ENLLAÇ, o bé de manera presencial, en el Servici d’Atenció al Ciutadà, a la Casa de Cultura, amb cita prèvia.

L’Escola d’Estiu 2024 està destinada per a xiquetes, xiquets i joves amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys, nascuts entre el 2007 i el 2020. La Summer School està dirigida a participants d’entre 8 i 12 anys, nascuts entre el 2012 i el 2016 i l’Escola de Setembre, per a les xiquetes i xiquets d’entre 4 i 12 anys, nascuts entre el 2012 i el 2020. Com ha succeït en les edicions anteriors i atesa la demanda de les famílies, l’Escola disposarà de 8 places per a alumnat amb necessitats especials.

Tant l’Escola d’Estiu com la Summer School començaran el 25 de juny i acabaran el 31 de juliol. Per part seua, l’Escola de Setembre començarà el dia 2 i finalitzarà un dia abans de l’inici del curs escolar en Educació Primària.

Depenent si la matrícula de les diferents modalitats es realitza per setmanes, quinzenal o mensual, el preu variarà, igual que si es tria l’opció de matrícula amb menjador, de 13.30 a 1500 hores, o amb escola matinera, la qual cosa suposa l’entrada a les 08.00 hores. L’horari general és de 9.00 a 13.30 hores.

Tota la informació de preus i matrícules PUNTXANT ACÍ.

Les tres modalitats, Escola d’Estiu, Summer School i Escola de Setembre, tenen un descompte en el preu del 50% per a famílies nombroses i del 100% per a famílies nombroses especials.

En la web municipal, es poden consultar-se les condicions de l’Escola d’Estiu, així com els preus i tota la informació d’interés.