El 29 de maig, tornen els “Diumenges als parcs”

25 maig 2022|Burjassot

Des de 29/05/2022 fins a 29/05/2022

El proper diumenge 29 de maig, a les 11 h, la Regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, reprén els Diumenges als parcs, la iniciativa d’oci i temps lliure destinada a les famílies de Burjassot. En aquesta ocasió, l’activitat tindrà lloc al Barri de les 613 Vivendes, en el parc que hi ha darrere de l’Escola Infantil Municipal.

Totes i tots els participants tindran l’oportunitat de gaudir del contacontes pirata, del taller de manualitats i els jocs gegants de fusta, entre altres. Aquesta activitat s’emmarca dins de les accions que la Regidoria d’Educació du a terme al llarg de tot l’any per a complementar la formació integral dels xiquets i les xiquetes de Burjassot, al mateix temps que se’ls motiva en l’àmbit de la lectura en el seu temps d’oci compartit amb les seues famílies.

“Diumenges als parcs” és una activitat dinàmica i participativa en la qual es fomenta l’aprenentatge d’una manera diferent, facilitant i fomentant també la cohesió social i posant l’accent en el desenvolupament dels xiquets i les xiquetes.

La pròxima cita amb els Diumenges als parcs serà el 5 de juny, al Parc de la Granja.