L’alcalde de Burjassot aborda amb la secretària autonòmica la situació del Centre d’Especialitats

2 octubre 2019|Burjassot

Alcaldía- Reunión Sanidad

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, s’ha traslladat aquest matí fins a la Conselleria de Sanitat per a mantindre una reunió de treball amb Concha Andrés, secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària de la Generalitat Valenciana. Amb aquesta trobada, l’Alcalde ha volgut abordar amb la secretària autonòmica la situació en la qual es troba el Centre de Salut II de Burjassot, així com les reivindicacions que des de fa temps ve reclamant el personal sanitari.

Andrés, coneixedora de la situació actual del Centre d’Especialitats, ha manifestat la voluntat i predisposició de la Conselleria per a, com més prompte millor, començar a escometre les millores més apressants que precisa l’espai. Com a primer pas, la secretària autonòmica s’ha compromés, en breu, a visitar juntament amb l’alcalde el centre de salut, parlar amb els professionals sanitaris, recollir les seues impressions i explicar-los les actuacions que des de la Conselleria estan projectades per a efectuar en el Centre de Salut.

És molt important la sintonia existent entre les diferents administracions amb la finalitat d’aconseguir l’objectiu comú, que és la millora de l’atenció sanitària per als ciutadans i la millora de les instal·lacions que redundarà en el benestar també de tots els treballadors, i estem segurs que en un curt espai de temps es faran realitat. Agraïsc l’atenció que ens ha prestat la secretaria autonòmica i el gran interés que ha demostrat en les instal·lacions de la nostra ciutat”, ha manifestat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.