L’alcalde de Burjassot comença una ronda de visites pels col·legis públics de Burjassot

15 setembre 2017|Burjassot

Visita centros escolares
Visita centros escolares

 

Al final de la primera setmana lectiva del nou curs, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, juntament amb el regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, ha aprofitat el matí d’aquest divendres, 13 de setembre, per a iniciar una ronda de visites pels diferents centres escolars públics de Burjassot. Les primeres visites s’han realitzat al CEIP Villar Palasí i al CEIP Sant Joan de Ribera, mentre que la setmana vinent es completarà el pas per la resta de centres.

L’objectiu d’aquestes visites i trobades amb els directors dels respectius centres, els qui han acompanyat als edils en les visites, ha sigut comprovar i supervisar totes les obres de millora i manteniment que, aprofitant els mesos de vacances, s’han executat en els centres, a través de la Brigada d’Obres Municipal. Així mateix, les visites també serveixen per a arreplegar, dels propis responsables dels col·legis, altres necessitats de manteniment que van sorgint o que queden per fer, així com les seues impressions una vegada iniciat el curs escolar.

En el CEIP Villar Palasí, entre altres actuacions, s’ha procedit a la demolició d’un envà que permetrà ampliar la biblioteca, a l’enrajolat d’un passadís de l’edifici principal, al pintat de les pistes esportives i a la construcció de tres rampes d’accés a la zona de Secretaria, a més de treballs de poda i neteja. Per la seua banda, en el CEIP Sant Joan de Ribera s’ha arrebossat 60m2 de tanca, s’ha col·locat reixeta per a l’evacuació d’aigua de pluja, s’han canviat les portes dels banys en el pavelló central i s’ha instal·lat el cablejat per a electricitat i Internet per tot l’edifici nou, entre altres accions.