L’alcalde de Burjassot manté una reunió amb el conseller de Política Territorial per a ultimar l’inici de les obres del soterrament en El Empalme

13 novembre 2019|Burjassot

Reunión Conseller Arcadi España

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha mantingut aquest matí (13-11-2019) una reunió amb el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, a fi de comentar i ultimar els detalls sobre el pròxim inici de les obres, en el barri de El Empalme, per a la supressió de les vies d’FGV.

En aquests moments, des de la Conselleria s’ha manifestat que s’està acabant la redacció del projecte d’obra que inclou la supressió del pas a nivell així com la urbanització en superfície de la zona. Una vegada finalitzat el projecte d’obra i supervisat per l’Agència de Seguretat Ferroviària i l’Oficina de Supervisió de Projectes, es procedirà a l’inici de les obres.

L’alcalde de Burjassot també ha traslladat al conseller la reivindicació històrica que el municipi de Burjassot manté per a la reducció acústica de la CV 35 al seu pas per Burjassot, així com la necessitat urgent d’adopció de mesures per a pal·liar el soroll que pateixen des de fa anys els veïns i veïnes de la zona.

García ha manifestat “la bona sintonia que existeix amb la conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i mobilitat, una bona sintonia que ja existia amb l’exconsellera Mª José Salvador i que ara es reafirma amb Arcadi España. Són temps de satisfacció I també d’alleujament en comprovar que totes dues administracions estem treballant de valent en el compromís per a que aquesta obra, tan necessària per al barri de l’Empalme i per al municipi de Burjassot, estiga cada vegada més prop de ser una realitat palpable, i pràcticament en el final del seu procés administratiu”.