L’alcalde de Burjassot i la rectora de la Universitat de València mantenen la seua primera reunió després del seu nomenament

27 juny 2018|Burjassot

ALCALDÍA- Rafa García con Mavi Mestre Rectora UV 26-06-2018

L’alcalde Burjassot, Rafa García, i la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, van mantindre ahir la seua primera reunió de treball després del nomenament de Mestre com a rectora. Cal recordar que Burjassot és seu del Campus de Burjassot de la Universitat i que manté una estreta relació amb el món universitari.

En paraules de la Rectora, “Burjassot és un municipi clau per a la Universitat de València al ser una de les seus dels seus campus”, i per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “aquesta visita serveix per a donar continuïtat a les excel·lents relacions que sempre ha mantingut aquesta ciutat amb la Universitat i viceversa. A més, continuarem treballant per a mantindre línies conjuntes i projectes que beneficien punt a la ciutat com a la Universitat. Sense anar més lluny, esperem que la pròpia rectora vinga a visitar-nos passat l’estiu, visita que li he demanat que realitze al monument de les Sitges per a aconseguir entre tots una millora de les seues condicions, i que ella ha acceptat gustosament”.