L’alcalde reconeix els mèrits de diversos agents i oficials pel seu valor i professionalitat

23 març 2018|Burjassot

Reconocimiento PLB

Aquest matí, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha reconegut, en una petita reunió, l’actuació, valor i professionalitat de diversos agents i oficials de la Policia Local de Burjassot. En concret s’ha reconegut la participació d’aquests agents en l’incendi que va afectar a un habitatge fa uns mesos i en el qual, gràcies a la intervenció dels membres de la policia local, les persones afectades van resultar il·leses, en pujar els policies per una escala de mà fins a la balconada i ajudar-les a descendir per la mateixa en una segona altura.

Així mateix, també s’han reconegut els mèrits dels agents i oficials que van participar la setmana passada en l’auxili d’una persona que estava patint un infart en el tramvia i que, gràcies a la seua ràpida intervenció, li van poder salvar la vida. Els agents reconeguts han sigut Israel López, José Miguel Martínez i Ignacio Còrdova, i els oficials, F. Javier Gómez i Daniel Garcés.

L’alcalde ha volgut transmetre’ls la confiança que té dipositada en tot el cos de la Policia Local i al mateix temps agrair-los la seua dedicació, que en moltes ocasions, fa que arriben a posar les seues vides en perill per salvar i ajudar a les veïnes i els veïns de Burjassot. En l’acte també han estats presents el responsable de Policia, Manuel Perez Menero, la responsable de Falles, Estefanía Ballesteros i el Comissari Cap, J. Javier Collado.