L’alumnat del CEIP Villar Palasí ja gaudeix d’una nova cuina

23 novembre 2018|Burjassot

Cocina Villar Palasí

La Brigada Municipal d’Obres de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida pel regidor Manuel Pérez Menero, ha realitzat en aquests mesos un gran treball perquè l’alumnat del CEIP Villar Palasí compte amb una nova cuina.

Així, durant els mesos de juliol, agost i part de setembre es va dur a terme la retirada de l’enrajolat antic per a posar un de nou; es va col·locar un nou sòl i un sostre desmuntable amb perfileria d’aproximadament 70 metres quadrats, en tots dos casos. Així mateix, es va realitzar la reposició de desguassos i es van fer també noves les instal·lacions de la xarxa d’aigua potable i de la xarxa elèctrica.

En el mateix espai, es va procedir al tancament del buit de l’escala al quart de la caldera; es van col·locar dues portes i la reixeta del gas i es va desmuntar la ximenera antiga. Finalment, es va pintar tota l’estància i es van instal·lar pantalles led.

Per a poder realitzar l’obra, s’ha comptat amb el treball de cinc oficials d’obra, oficials de fusteria, electricitat, lampisteria i pintura i tres peons.