L’alumnat de l’IES Comarcal estudia el turisme en temps de Covid

22 juny 2022|Burjassot

Ies Comarcal italia 2022

Dins del projecte KA2 Erasmus+ que l’IES Comarcal de Burjassot està desenvolupant, un grup d’alumnes del centre de 1r de Batxiller han realitzat una mobilitat a Castelfiorentino, a Itàlia, per a treballar els canvis i els reptes que ofereixen les ciutats des del punt de vista del turisme. En aquesta experiència europea han estat acompanyats per les professores Nuria Martínez i Mª José Cob.

Cadascun dels països participants en la mobilitat van preparar, prèviament, un vídeo sobre com el Covid ha afectat la seua ciutat per a presentar-ho a la resta de països presents. Tal com han assenyalat des del centre burjassoter, aquesta primera acció “va constituir el punt de partida d’una intensa setmana d’activitats que van tindre com a objectiu estudiar la importància del turisme sostenible, recollint informació sobre els xicotets museus, l’artesania i el senderisme donant solucions per a promoure aquest tipus de turisme”.

L’alumnat de l’IES Comarcal, segons les mateixes fonts, “va fer una molt bona faena, participant amb equips internacionals formats per estudiants d’Alemanya, Estònia, Finlàndia i Itàlia”.

PUNXANT ACÍ es pot veure el treball realitzat per l’alumnat de l’IES Comarcal i, en aquest ENLLAÇ, el blog del projecte on es pot veure el diari de la mobilitat realitzada.