L’Antic Mercat, escenari dels Premis Sambori Local 2022

20 abril 2022|Burjassot

Des de 29/04/2022 fins a 29/04/2022

Cartell Sambori Local 2022

La Regidoria de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot que dirigeix Manuela Carrero, a través de l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA , entregarà un any més els premis als treballs seleccionats pels centres educatius del municipi per a participar en la 24a edició dels Premis Sambori, el Concurs de Literatura en Valencià, organitzat per la Fundació Sambori.

Serà en un acte que tindrà lloc divendres que ve 29 d’abril, a partir de les 17 h, en l’Antic Mercat de Burjassot. Els treballs seleccionats dels alumnes dels centres de Burjassot competiran, posteriorment, amb treballs d’alumnat d’altres localitats de la comarca de l’Horta Nord en la fase Trobades i, els seleccionats d’aquesta segona fase, al seu torn, competiran amb treballs de la resta del territori valencià.

Així, l’Ajuntament de Burjassot reconeixerà amb un diploma i un obsequi el treball i esforç de l’alumnat de Burjassot que, amb els seus escrits en valencià, han aconseguit passar a la següent fase del concurs. Els centres educatius participants, en l’edició de 2022, són les Escoles Infantils Municipals Llumenetes I i Llumenetes II, els CEIP Sant Joan de Ribera, Els Sitges i Miguel Bordonau, així com els IES Federica Montseny i Vicent Andrés Estellés, amb un total de 33 treballs seleccionats, entre els quals El crit de Nuk, de Martina Ferrol, també ha sigut premiat en la fase comarcal. L’obsequi del Consistori consistirà en una recopilació de treballs guanyadors, de cada curs, d’edicions anteriors dels Premis Sambori.

L’acte de lliurament dels Premis Sambori Local estarà dinamitzat per l’actuació del grup A Riure i inclourà diverses sorpreses com, per exemple, una ruleta per a posar a prova els coneixements dels assistents, entre altres. Els xiquets i xiquetes premiats podran assistir al lliurament de premis acompanyats dels seus professors de Valencià i dels seus familiars.