L’Ajuntament convoca una reunió informativa i telemàtica sobre la gestió de les Ajudes Parèntesis en Burjassot orientada als sectors afectats

15 febrer 2021|Burjassot

Des de 15/02/2021 fins a 15/02/2021

Ayudas paréntesis val

L’Ajuntament de Burjassot ha convocat una reunió telemàtica, amb l’objectiu d’informar sobre el procediment que seguirà en la gestió de les Ajudes Parèntesis, emmarcades en el Pla Resistir que ha impulsat la Generalitat Valenciana.

A la reunió estan convocats els autònoms i autònomes i xicotetes empreses dels sectors de l’hostaleria i la restauració, l’oci i les activitats culturals i esportives del municipi de Burjassot. La reunió se celebrarà HUI DILLUNS 15 DE FEBRER a les 19:30h, a través de la plataforma d’esdeveniments i reunions en línia ZOOM. L’app de ZOOM, gratuïta, està disponible en IOS i Android.

UNIR-SE A LA REUNIÓ ZOOM

https://us02web.zoom.us/j/86106274032?pwd=anBzOHVpVHFsUjV2RDNNVlBOQXd1UT09

ID de reunió: 861 0627 4032

Codi d’accés: 450200

Per a poder accedir a la reunió telemàtica en la qual el Consistori donarà compte de com serà el procés de sol·licitud i adjudicació de les ajudes a tots aquells autònoms i empreses locals dels sectors esmentats que complisquen amb els requisits, els interessats/as hauran d’accedir a l’enllaç posat a «Unir-se a la reunió» (en aquesta mateixa notícia) i utilitzar els codis facilitats per a poder accedir i sumar-se a la reunió, la sessió de zoom serà a partir de les 19:00 hores. Per qüestions d’operativitat, l’accés a la mateixa estarà restringit, en àudio i vídeo, als convidats, però es facilitarà la possibilitat de realitzar consultes mitjançant el xat de la pròpia reunió o bé enviant a posteriori un correu electrònic a empresas@cemef.com.

Les Ajudes Parèntesis s’inclouen en el Pla Resistir, un pla de xoc posat en marxa per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els ajuntaments per a ajudar econòmicament als sectors més afectats per les restriccions sanitàries i que s’han vist obligats a tancar els seus negocis, a reduir els seus horaris d’obertura o a limitar la seua activitat, amb les pèrdues econòmiques conseqüents. Així, l’Ajuntament de Burjassot gestionarà les Ajudes Parèntesis, amb un import total d’1.194.215 euros, dels quals 179.132 euros seran aportats pel propi Consistori.