L’Ajuntament de Burjassot activa una passarel·la digital per al pagament de tributs i altres rebuts

26 març 2020|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Hisenda que dirigeix Juan Manuel Hernando, ha implementat una nova eina digital per a facilitar a la ciutadania els tràmits necessaris per al pagament d’impostos i un altre pagament de rebuts. Juntament amb Caixa Popular com a entitat col·laboradora, es tracta d’una passarel·la de pagament que permetrà als usuaris realitzar els pagaments que hagen de fer sense necessitat d’entrar en la Seu Electrònica amb certificat.

Així, amb el rebut en qüestió davant i la targeta de crèdit basta per a poder efectuar els pagaments pertinents, de forma totalment segura. A més, des de Tresoreria s’ha habilitat un correu electrònic perquè, en cas de no haver rebut el rebut en el domicili, les persones el puguen sol·licitar, sense necessitat d’acudir al Consistori, evitant així eixides innecessàries de les llars, durant aquestes setmanes en les quals romanga actiu l’estat d’alarma. El correu electrònic és solicitudrecibo@ayto-burjassot.es i en el mateix s’ha d’indicar el nom, cognoms i DNI de la persona titular del rebut. 

Aquests tràmits també estan disponibles en la Seu Electrònica de l’Ajuntament però, en aqueix cas, els ciutadans i ciutadanes només poden operar si disposen de certificat electrònic.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha declarat que “des de tots els departaments de gestió municipal s’està treballant per a facilitar al màxim la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes i, sobretot, en els assumptes referents a la relació de la ciutadania amb l’administració i a l’agilitació de tràmits. Amb aquesta nova passarel·la, facilitem l’accés a determinats tràmits a persones que no disposen de certificat i que, en aquesta situació, tenen difícil aconseguir-lo i, a més, evitem eixides innecessàries de casa per a la sol·licitud de certs rebuts, per exemple”.