L’Ajuntament de Burjassot adopta noves mesures de prevenció davant la situació sanitària actual

21 desembre 2021|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, davant la situació sanitària actual, adoptarà noves mesures de prevenció de cara a minimitzar els riscos de contagis. L’objectiu d’aquestes mesures és salvaguardar, en allò que estiga en mans del Consistori, la salut dels ciutadans i les ciutadanes.

Així, tal com han informat fonts municipals, es procedirà a sol·licitar el passaport Covid en les activitats nadalenques que se celebren en espais interiors municipals i a l’Auditori municipal, així com en totes aquelles que siguen exigides en la nova normativa que desenvoluparà la Generalitat en breu, com ara llars de jubilats, cinemes, teatres, espais esportius tancats i els que expressament reculla la normativa que serà publicada pròximament en el DOGV.

D’igual manera, es procedirà a limitar l’aforament en les activitats nadalenques que es celebren en interior, mentre que la Cavalcada dels Reis Mags queda supeditada a la situació sanitària. A hores d’ara, l’Ajuntament està treballant en alternatives per a la celebració de la Cavalcada de manera estàtica, si fora necessari, i amb el mínim risc per a tots els que participen.

En el cas de les activitats de Burjajove, que tindran lloc els primers dies de l’any 2022, es realitzaran també de manera estàtica per a evitar la mobilitat i minimitzar riscos. En les activitats de Burjajove també es demanarà el passaport Covid.

L’Ajuntament de Burjassot també ha posat a la disposició de la Conselleria de Sanitat espais alternatius per a la vacunació, en el cas que siguen necessaris i així ho indiquen des de Sanitat.