L’Ajuntament de Burjassot aplica diferents mesures econòmiques per a ajudar a les famílies i negocis davant el COVID-19

18 març 2020|Burjassot

Ayuntamiento

L’Ajuntament de Burjassot aplicarà diferents mesures econòmiques per a ajudar a les llars, establiments i comerços del municipi davant la complicada situació econòmica que molts d’ells viuran causats per la pandèmia del coronavirus.

Des del Consistori burjassoter es procedirà a ampliar el termini de pagament d’impostos i taxes i a deixar en suspens unes altres per a ajudar en tot el possible al fet que les famílies puguen fer front al sot que suposarà, en molts casos, el quedar-se a casa i no poder desenvolupar la seua activitat laboral i professional.

“Farem tot el que siga a les nostres mans per a ajudar a les famílies i als negocis que hi ha a Burjassot, hem començat amb aquestes mesures, que són d’aplicació immediata, però òbviament s’està ja treballant en més mesures que puguen ajudar a famílies en risc i a persones majors que no tinguen cap mena de protecció o ajuda. Seran ajudes per a donar cobertura a les famílies, a les persones, d’una forma directa, i gestionades de manera àgil pel consistori. Ajudarem a les persones que no tenen aqueixos recursos necessaris en aquests moments”, apunta l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

Així, el pagament de la taxa dels guals s’ampliarà fins al 30 d’abril i l’impost sobre vehicles de tracció mecànica també ampliarà el seu període de pagaments fins a l’1 de juliol. En el cas de la taxa per ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires, les terrasses, queda en suspens, igual que la taxa del Mercat Extraordinari (mercat ambulant).

L’últim dels impostos que també amplia el seu període de pagament és el de béns immobles (IBI), que es podrà fer efectiu de l’1 de juny al 31 d’agost.