L’Ajuntament de Burjassot canvia diferents lluminàries del municipi

5 maig 2017|Burjassot

lauri volpi

 

La setmana vinent, des de l’àrea de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano, l’Ajuntament de Burjassot durà terme diferents actuacions per a millorar l’enllumenat públic. Concretament, es vprocedirà a canviar les lluminàries actuals amb bombeta de led a lluminàries de led, en horari de 8 a 15 hores.

Així, el dia 8 de maig es procedirà a actuar en el carrer Lauri Volpi, en el tram comprès des del carrer Àusias March, fins al nº 29 de Lauri Volpi i, el dimarts 9 de maig, també en Lauri Volpi, entre els nombres 29 i 87. En tots dos casos, es prohibirà l’estacionament a banda i banda del carrer, dels números afectats, perquè l’empresa puga realitzar els treballs.

El dimecres 10 de maig les millores es realitzaran en el carrer Àusias March, en el tram comprès des de l’encreuament amb el carrer Lauri Volpi fins al carrer Divisori. Per a les labors de l’empresa es prohibirà també l’estacionament a banda i banda dels citats carrers.

Finalment, el dijous 11 de maig serà el carrer Joaquín Navarro, en el tram comprès des de l’encreuament amb el carrer Divisori fins a la Plaza Francisco Navarro. Com succeeix en els casos anteriors, es prohibirà estacionar en tot el tram afectat per les millores.