L’Ajuntament de Burjassot consolidarà 44 places d’ocupació estable en els pròxims mesos

11 juliol 2017|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, al llarg del que queda de 2017 i principis de 2018, generarà 44 places d’ocupació estable, seguint així amb l’objectiu de creació d’ocupació que ja es ve plantejant en els últims mesos. Dins dels llocs que es creen o consoliden està el d’un Tècnic de Personal, un Enginyer A1, un Arquitecte A1, un Intendent General de la Policia Local, 10 llocs dins de la Brigada Municipal d’obres que podran ser coberts per funcionaris interins en realitzar-se promoció interna en altres deu llocs de treball, i 7 llocs més de Brigada Municipal que seran coberts amb la borsa de peons i peons de cementeri.

Així mateix, es van a convocar 7 llocs de laborals indefinits per a personal de Serveis Socials i també es consoliden 16 llocs dins de la policia local, dels quals cal destacar un inspector, dos oficials i 13 agents. Aquests últims llocs s’aniran fent estables quan finalitzen les comissions de serveis amb els quals estan ocupats molts d’ells.

Els processos s’aniran iniciant en els pròxims mesos, encara que alguns, com les borses de peons ja estan en procés, igual que la de l’enginyer, que també està en tramitació. 

Amb la creació d’aquests llocs estables de treball, l’Ajuntament aferma la seua plantilla, i en paraules de l’alcalde, Rafa García, “anem aconseguint els nostres objectius, que no són uns altres que generar ocupació estable que beneficia als treballadors i les treballadores i per tant al municipi, ja que permet la creació de rutines laborals també estables i de condicions de treball beneficioses. Si no existeix impediment de cap tipus, a poc a poc tindrem la totalitat de la plantilla conformada i consolidada, de manera que totes les àrees es veuran altament beneficiades“.