L’Ajuntament de Burjassot està elaborant un llistat amb els comerços hostalers que donen servei de menjars per a portar

11 maig 2020|Burjassot

cubiertos

Mentre continua l’estat d’alarma, i davant l’obertura dels locals hostalers del municipi que preparen menjar per a portar a casa, l‘Ajuntament de Burjassot es troba elaborant un LLISTAT perquè la ciutadania estiga informada i sàpia quins establiments hostalers estan donant el servei en el municipi.

Així, tots aquells establiments que així ho desitgen, poden enviar un correu electrònic a comunicacion@imcjb.net, amb les seues dades: nom del bar/cafeteria/restaurant, adreça, telèfon, si es poden fer les comandes per WhatsApp, si tenen web i correu electrònic. A més, deuran també indicar l’horari per a poder fer els encàrrecs.

Aquest llistat, com ja es fera amb els comerços d’alimentació i de productes de primera necessitat oberts, es podrà consultar en la web municipal, www.burjassot.org on s’actualitzarà de manera diària.

Des del Consistori, després d’una reunió virtual en la qual han participat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la Regidora de Comerç, Rosa Coca i Amparo Hurtado, i Jose Trapero, presidenta i representant de l’Associació d’Hostalers de Burjassot, AhoraBurjassot, se’ls ha informat d’aquesta nova acció que es durà a terme per part de l’Ajuntament.

A més, també se’ls ha informat de les mesures que, des del Consistori, s’estan posant en marxa de cara a l’obertura dels serveis d’hostaleria, tant en la Fase 0, com en la Fase I i successives.