L’Ajuntament de Burjassot signa un conveni de col·laboració amb el Club d’Atletisme Els Sitges

29 octubre 2020|Burjassot

Convenio C.A Els Sitges

El despatx d’alcaldia ha sigut testimoni aquest matí (29-10-2020) de la signatura d’un nou conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Burjassot i una de les entitats del municipi.

Així, l’Ajuntament, en la figura del seu alcalde, Rafa García, i el Club d’Atletisme El Sitges, representat pel seu president, Eduardo L. Gómez Velasco, han signat un conveni amb l’objectiu de col·laborar per a fomentar la modalitat esportiva d’atletisme en el municipi, a través d’accions dirigides a potenciar la pràctica d’aquest esport, en edats compreses des dels 5 anys fins que desitgen abandonar els entrenaments desenvolupats pel Club. En la signatura també ha estat present el regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez.

Amb la signatura del conveni, l’Ajuntament es compromet a concedir una subvenció anual per import de 9.000€ en l’exercici 2020 i de 7.000€ en els següents de vigència del conveni, per al desenvolupament de les activitats programades per l’entitat dirigides a potenciar la pràctica de l’atletisme. Així mateix, es facilitarà al Club l’ús de la pista d’atletisme per a realitzar entrenaments durant les temporades competitives de dilluns a divendres de 17.30 a 22.00 hores i els dilluns i dimecres, de 17.30 a 19.30 hores compartit amb les Escoles Esportives Municipals (EDM).

En el seu cas, el Club d’Atletisme Els Sitges, es compromet a garantir l’efectiva igualtat d’accés, participació i representació de les dones en el club, a tots els nivells, a participar en qualsevol esdeveniment esportiu tant en l’àmbit de les EDM, com en competicions tant federades com formatives, a col·laborar amb l’organització de l’exhibició final de la setmana esportiva de final de curs, a respectar les normes de funcionament de les instal·lacions municipals i a participar i col·laborar en els esdeveniments esportius que organitze l’Ajuntament i es necessite la seua col·laboració.