L’Ajuntament de Burjassot signa un conveni de col·laboració amb l’Associació Cultural Montau

14 setembre 2023|Burjassot

Firma convenio Asoc. Montau 14-09-23

L’Ajuntament de Burjassot i l’Associació Cultural Montau han signat un conveni de col·laboració. La signatura ha tingut lloc aquest matí (14-09-2023), en el despatx de l’alcaldia, protagonitzada per l’alcalde, Rafa García i per Pedro Antonio Gallen Ortega, president de Montau, en companyia també del regidor de Cultura i Joventut, Javier Naharros.

L’objecte del conveni signat és la col·laboració amb l’entitat local Montau per a fomentar la cultura a Burjassot, a través d’activitats artístiques i musicals. Per a això, el consistori es compromet a concedir l’Associació Cultural Montau un subvenció anual per import de 3.000 euros per al desenvolupament de les seues activitats, així com a facilitar una sala, a la Casa de Cultura, per a la realització d’assajos i programació d’activitats.

Per part seua, Montau es compromet, entre altres assumptes, a garantir l’efectiva igualtat d’accés, participació i representació de les dones en l’entitat a tots els nivells; a respectar les normes de funcionament de les instal·lacions municipals; a participar i col·laborar en els esdeveniments culturals que organitze l’Ajuntament i que precisen de la seua col·laboració i a oferir concerts i tallers, amb regularitat.

La vigència del conveni signat és de quatre anys, amb possibilitat de pròrroga.