L’Ajuntament de Burjassot formalitza el conveni amb la fundació APIP-ACAM per a seguir amb el programa CaixaProInfancia

9 juliol 2018|Burjassot

Firma convenio APIP-ACAM

L’Ajuntament de Burjassot i la Fundació APIP-ACAM han protagonitzat, aquest matí de divendres (6-07-2018), la formalització del conveni de col·laboració entre ambdues institucions, a fi de continuar implementant en el municipi totes les accions que s’emmarquen en el programa CaixaProinfancia. La signatura del document ha estat protagonitzada per l’alcalde de Burjassot, Rafa García i la directora territorial de la Fundació APIP-ACAM, Yolanda Tornero. També han estat presents el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent i el tècnic de Serveis Municipals, José Luis Requena.

El programa CaixaProinfancia, que ja es ve implementant a Burjassot, amb el treball d’APIP-ACAM i en col·laboració amb el departament de Serveis Socials, dirigits per la regidora Olga Camps, incrementarà ara la seua presència i impacte social en el municipi, gràcies a la signatura d’aquest conveni de col·laboració. La finalitat del programa és afavorir els processos d’integració social dels menors en risc d’exclusió social i les seues famílies, cobrir les seues necessitats bàsiques vitals i fomentar el seu desenvolupament integral com a persones, mitjançant un conjunt d’actuacions concretes dirigides a pal·liar la situació econòmica i social precària de les famílies.

Entre els serveis que el programa CaixaProInfancia ofereix a Burjassot està l’atenció terapèutica individualitzada i familiar, l’habilitació d’espais familiars, els tallers educatius i els grups d’estudi assistit, entre uns altres. Tots aquests serveis es desenvolupen, principalment, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, i en els CEIP Fernando de los Ríos i Sant Joan de Ribera.

La representant d’APIP-ACAM, Yolanda Tornero, ha manifestat a l’alcalde, estar “molt satisfeta amb la formalització d’aquest conveni ja que la implantació del programa CaixaProinfancia a Burjassot ha sigut molt positiva, s’està treballant en perfecta coordinació amb els Serveis Socials i amb els centres educatius i, amb aquest acord, les accions i serveis es poden afermar àdhuc més”.