L’Ajuntament de Burjassot fraccionarà el pagament de l’IBI que estiga domiciliat en dos rebuts

29 juny 2020|Burjassot

impuestos

El passat 18 de març, l’Ajuntament de Burjassot posava en marxa diferents mesures econòmiques per a ajudar a les famílies i negocis davant la pandèmia de COVID-19. Entre elles, ampliava el període de pagament de l’Impost de béns immobles (IBI), que es podrà fer efectiu de l’1 de juny al 31 d’agost.

Des del Consistori burjassoter, s’ha fet un pas més i, pensant en les famílies que tenen l’IBI domiciliat el pagament del qual es carregaria en compte el 5 de juliol, es procedirà a realitzar, de manera automàtica, el fraccionament en dos rebuts de l’impost. Així, el primer dels pagaments serà, com s’ha assenyalat, el 5 de juliol i el segon el 5 d’agost.

Tots els veïns que tenen domiciliat el pagament de l’IBI rebran en els pròxims dies un SMS en els seus telèfons mòbils informant-los del fraccionament del pagament de l’impost en els citats dos terminis, un al juliol i un altre a l’agost, tal com s’ha assenyalat.

En el cas de retornar algun dels dos rebuts, o els dos, per no poder fer front al pagament en les citades dates, és indispensable, per al pagament de l’impost, que es torne a sol·licitar la Carta de Pagament en el correu electrònic solicitudrecibo@ayto-burjassot.es per a pagar abans del 31 d’agost. El pagament en voluntària es podrà realitzar, d’igual manera i tal com s’ha assenyalat, fins al 31 d’agost.

Així mateix, en el cas de no tindre l’impost domiciliat, des de l’Ajuntament recorden que el pagament es pot fer efectiu, a través de la passarel·la de pagaments o en qualsevol de les entitats bancàries col·laboradores, des de l’1 de juny i fins al 31 d’agost, tots dos dies inclosos.

Som coneixedors que hi ha famílies i negocis que estan passant per una situació complicada a causa de la Covid-19 i volem, abans de res, ajudar-los en tot el que estiga al nostre abast. Amb el fraccionament automàtic de l’IBI, volem que les famílies puguen tindre un alleujament econòmic i puguen organitzar les seues economies domèstiques sense haver d’estar preocupats per haver de realitzar un únic pagament”, tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.