L’Ajuntament de Burjassot fa públic el Registre Municipal d’Associacions

19 octubre 2017|Burjassot

Mosaico-Escudo-Ayuntamiento.jpg

Amb l’objectiu de facilitar la informació sobre les entitats que conformen el teixit associatiu del municipi, l’Ajuntament de Burjassot ha fet públic el Registre d’Associacions Municipals en el seu web, www.burjassot.org. Un registre al qual pot accedir-se, una vegada en la web, des de la pestanya d’Ajuntament.

Una vegada dins del registre, les entitats s’han organitzat per categories: Acció Social, Associacions de Veïns, Benestar Animal, Comerç, Cultura, Esports, Educació, Falles, Festes, Joventut, Dona i Diversos. Dins de cadascuna de les categories s’especifica el nom de l’entitat, el seu president o presidenta, el número de telèfon de contacte i una adreça de correu electrònic, en el cas que l’haja facilitat l’entitat.

La publicació del registre suposa també el compliment d’un dels compromisos de la Carta de Serveis 2017, el document que conté els compromisos que el Consistori estableix amb les veïnes i els veïns i que té com a principal objectiu la millora en la prestació dels serveis municipals i en l’atenció a la ciutadania. En aquest cas, el compromís complit és el de “publicar anualment el Registre Municipal d’Associacions, a través de la Web Municipal, a l’efecte de possibilitar una correcta política municipal de foment de l’associacionisme”.

Davant qualsevol error o falta d’informació sobre qualsevol de les entitats que estan registrades, l’Ajuntament ha habilitat el correu comunicación@imcjb.net perquè es facen arribar les dades correctes per a la seua posterior correcció en la web.

Aquesta informació en la web municipal és una eina més que l’Ajuntament de Burjassot posa a la disposició de les veïnes i els veïns del municipi perquè tinguen al seu abast tota la informació sobre les entitats que estan presents en la seua vida social, cultural, esportiva, etc.