L’Ajuntament de Burjassot impulsa un taller d’inserció laboral per a dones

18 novembre 2021|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Igualtat i Feminisme, que es gestiona directament des de l’alcaldia regentada per Rafa García, ha impulsat un taller d’inserció laboral per a dones en situació de vulnerabilitat social, que es realitza gràcies a una subvenció rebuda de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través del Sistema Públic Valencià dels Serveis Socials. La celebració d’aquest taller forma part del programa de polítiques d’Igualtat de gènere, dut a terme des de l’àrea municipal d’Igualtat i Feminisme que pretén impulsar accions per a l’apoderament i la promoció de la participació de les dones de Burjassot en l’àmbit laboral.

El taller d’inserció laboral se celebrarà del 22 de novembre al 22 de desembre en el Centre Social Isaac Peral, de 9 h a 14 h, els dilluns, els dimecres i els divendres. L’objectiu general del mateix és fomentar la inserció laboral de dones que es troben en situació o risc de vulnerabilitat social, establint preferència sobre aquelles que perceben la Renda Valenciana d’Inclusió, mitjançant la formació en aspectes bàsics sobre la cerca efectiva d’ocupació i les tramitacions administratives digitals pertinents per a això. Com a objectius específics, el taller busca aconseguir un major nivell d’autoestima i autonomia per a les dones, fomentar l’apoderament femení i impulsar l’autoconeixement de potencialitats i possibilitats.

Les beneficiàries del taller hauran d’estar empadronades a Burjassot i estar percebent la Renda Valenciana d’Inclusió. Per a apuntar-se, cal enviar un correu electrònic a agi@burjassot.es o telefonar al 96 390 67 18. A més, el taller ofereix accedir al taller tindran preferència perfiles de dones que, entre altres situacions, hagen sigut víctimes de violència de gènere, siguen majors de 45 anys, formen part de famílies monoparentals, tinguen algun tipus de diversitat funcional o pertanguen a minories ètniques.

El taller, que disposa de 15 places, inclourà una metodologia amb coneixements teòrics i pràctics i es precisarà la participació activa de les beneficiàries en el desenvolupament de les sessions del taller.