L’Ajuntament de Burjassot inicia el repartiment de 40.000 mascaretes en les bústies dels domicilis

20 abril 2020|Burjassot

reparto de mascarillas 1
reparto mascarillas 2

L’Ajuntament de Burjassot ha iniciat aquest matí de dilluns, 20 d’abril, el repartiment de mascaretes higièniques en les bústies de les llars de la localitat després que s’anunciara, la setmana passada, la compra de 40.000 unitats, per part del Consitori, per a la població del municipi.

El repartiment s’està realitzant depositant en les bústies tantes màscares com nombre de persones empadronades hi ha en cada habitatge. Les màscares higièniques van empaquetades de dues en dues o de manera individual.

Està previst que el repartiment s’allargue durant diversos dies ja que és un procediment exhaustiu en realitzar-se de forma personalitzada, amb la qual cosa, des de l’Ajuntament se sol·licita paciència i tranquil·litat per part de la ciutadania. Una vegada haja finalitzat el procés de repartiment, i prèvia confirmació de la finalització, se solucionarà qualsevol incidència que haja pogut sorgir.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha declarat que “l’Ajuntament vol que els ciutadans tinguen, almenys, una primera ajuda a l’hora de poder protegir-se en la seua eixida al carrer mentre es realitza el proveïment normal en les farmàcies i botigues“. Així mateix, García ha demanat “paciència a l’hora de rebre les màscares en les nostres bústies, ja que el repartiment serà lent a causa de les circumstàncies. Hi ha suficients màscares per a tota la població i, en els pròxims dies, farem que arriben a totes les bústies, amb un total d’al voltant de 16.000 habitatges i 40.000 unitats”.

Burjassot continuarà lluitant per a aconseguir superar la pandèmia, sense pausa, i intentant oferir les millors solucions que puguem a cada moment als problemes que dia a dia es van plantejant” ha matisat l’alcalde.