L’Ajuntament de Burjassot inicia les reunions de treball per a conèixer les necessitats dels centres educatius de cara a “Edificant”

18 gener 2018|Burjassot

EDUCACIÓN- Reunión Edificant 17-01-2018

Aquest matí, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha iniciat les reunions per a conèixer les necessitats concretes dels centres d’ensenyament de Burjassot per a després poder presentar-les al programa Edificant. En concret, s’han reunit els responsables dels cinc centres de primària que s’inclouen en aquest projecte i també els responsables dels dos Instituts d’Ensenyament de Secundària.

En la reunió, que també ha comptat amb els responsables de Serveis Municipals així com els tècnics de l’àrea, s‘ha explicat de forma exhaustiva el procediment a seguir i sobretot, la necessitat prioritària d’avaluar per part dels responsables dels centres, tor allò que ells també consideren les seues necessitats principals, ja que tot i que l’Ajuntament ja ha realitzat un treball previ per a detectar les mateixes, des de l’Ajuntament es considera indispensable les seues aportacions i les seues valoracions.

En paraules de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “és el moment d’acarar el treball previ de l’Ajuntament amb el dels propis centres i així tenir la seguretat que el que es va a sol·licitar a la Generalitat és el que realment necessiten els centres educatius de Burjassot. Anem a treballar intensament per a aconseguir que tots els centres públics puguen tenir cobertes les seues necessitats“.