L’Ajuntament de Burjassot arriba a un acord amb els hostalers del municipi i aprova la nova Ordenança del Mercat Municipal

3 maig 2018|Burjassot

Roc Senent i Presidenta AHORA Burjassot

 

La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, ha arribat a un acord amb l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot) per a poder adaptar les ordenances fiscals i urbanístiques a les demandes del sector. Aquest acord arriba després d’un any de treball i negociacions entre la Regidoria i l’associació d’hostalers.

Entre les demandes dels hostalers, es troben les relatives a l’ampliació dels horaris d’obertura dels establiments, la reducció i unificació de les tarifes de les terrasses dels bars, el fer més àgils les tramitacions així com la creació d’un padró fiscal per a les autoritzacions que elimine l’obligació de renovar anualment els permisos de les terrasses. 

En aquest procés de negociació també han intervingut les regidories d’Hisenda i Urbanisme, dirigides per José Ruiz, per a poder traslladar els acords tant a l’Ordenança Reguladora de l’Ocupació del Domini Públic mitjançant taules i cadires com a l’Ordenança Reguladora de la Taxa per la Utilització Privativa del Domini Públic Local.

Així mateix, en l’últim Ple Municipal del 24 d’abril, es va aprovar definitivament la nova ordenança del Mercat Municipal de Burjassot, substituint la que estava vigent de l’any 2005, que facilitarà les licitacions i els traspassos de les concessions, millorant administrativament l’activitat del Mercat Municipal l’Almara. 

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Roc Senent, es mostra “molt satisfet per haver arribat a aquest acord i vull felicitar a totes les parts que han intervingut en el procés pel seu esforç, començant pels tècnics municipals que ho han fet possible“.