L’Ajuntament de Burjassot porta a terme l’asfaltat i la millora del ferm de diversos carrers

19 maig 2017|Burjassot

asfaltado.jpg

A través de la regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano, l’Ajuntament de Burjassot va a dur a terme l’asfaltat i la millora de ferms de diferents carrers del municipi, a més de la rebaixa d’algunes voreres.

La pròxima setmana, concretament els dies 22 i 23 de maig, començaran els treballs de fresat i asfaltat i s’estendran el temps necessari per a la realització de la millora. Els carrers afectats per l’asfaltat van a ser la part final de la Carretera de Llíria, enfront de les 613 Vivendes, 1 de Mayo, el tram inicial del carrer Fermín Galán i el Carrer Navarra, aquesta última després de millorar les seues voreres fa amb prou faenes un mes.

La Policia Local informa a les persones que vagen a transitar amb els seus cotxes pels citats carrers que es produirà circulació lenta o aturs intermitents del tràfic mentre duren les obres. D’igual manera, recorda la importància de retirar els vehicles dels citats carrers, per al bon desenvolupament de les obres.

Així mateix, els tècnics municipals van a dur a terme la revisió dels emplaçaments dels monuments fallers per a comprovar si el ferm on es planten aquests monuments té algun dany. En aquest cas, es procedirà també a l’arranjament del ferm per al correcte desplaçament de les veïnes i els veïns de Burjassot. També es va a procedir a rebaixar diferents voreres que presenten una vorada alta per al pas de vianants.