L’Ajuntament de Burjassot millora el tràfic en el carrer Mestre Lope

21 juliol 2017|Burjassot

Calle Maestro Lope

Després de reunir-se amb l’associació de veïns de Mestre Lope, escoltar les seues peticions i necessitats, en matèria de tràfic i estudiar la posada en marxa de les mateixes, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Policia i Tràfic, dirigida per Manuel Pérez Menero, iniciarà dilluns que ve 24 de juliol les millores de la via. 

Aqueix dia, el carrer Mestre Lope romandrà tallada ja que es realitzaran els treballs per a la habilitació de plataformes completes en els passos de zebra, amb la seua corresponent rampa de pujada i baixada. En aquest cas, és possible, i a causa de la densitat del tràfic, que es talle des del carrer València i el tràfic es porte envoltant el poble. Aquesta mesura suposarà que els cotxes que circulen pel carrer disminuiran la seua velocitat al pas per la mateixa, millorant així el tràfic rodat de la via i que els vianants puguen creuar la mateixa d’una manera més còmoda i segura, ja que s’amplia la superfície del pas.

Així mateix, es té tot preparat per a dur a terme la modificació de la zona per a convertir-la en Zona 30, la qual cosa també afavorirà la disminució del tràfic en la mateixa. Finalment, i ja en el mes de setembre, es procedirà a l’eliminació dels semàfors del carrer, a excepció del situat a l’altura del número 1 ja que aqueix està condicionat pel pas del metro. 

Amb aquestes accions, anem a millorar de manera notable tant el tràfic rodat com el de vianants en el carrer Mestre Lope. Unes mesures consensuades amb l’associació de veïns del barri i atenent sempre a les seues necessitats“, tal com ha assenyalat el Regidor de Policia i Tràfic, Manuel Pérez Menero.

La pintura viària de la via es procedirà a fer a la nit, moment en el qual la densitat del tràfic disminueix de manera considerable en el carrer i suposa una molèstia menor tant per a conductors com para vianants.