L’Ajuntament de Burjassot prepara l’inici de la segona edició del Projecte de l’IVAJ “Joves Oportunitats” (JOOP).

7 novembre 2017|Burjassot

JOOP- Inicio octubre 2017

Després dels bons resultats del projecte JOOP en la seua primera edició, que es va desenvolupar a Burjassot, entre altres municipis, com a projecte pilot, ja han arrancat en el municipi els preparatius per a la segona edició que es preveu iniciar en el mes de gener de 2018.

Dimecres passat 25 d’octubre es va desenvolupar una reunió informativa a la qual van assistir orientadors i personal d’equips directius de pràcticament la totalitat dels sis centres educatius de Burjassot que ofereixen l’etapa de secundària.

En la reunió es va explicar, per part de la tècnic de l’IVAJ, l’origen del projecte i se’ls va traslladar informació sobre els resultats positius aconseguits en l’anterior edició. D’altra banda es van detallar els canvis i millores que s’han introduït en el JOOP per a aquesta segona edició, prenent com a base aquells aspectes que s’han valorat per a reforçar de l’edició passada.

El resultat de la reunió va ser satisfactori i es va apreciar la gran implicació dels professionals de l’educació en el municipi, els qui s’han mostrat disposats a col·laborar i a oferir la possibilitat d’accés a JOOP als joves que es troben en els seus centres i que responen al perfil de Joopers.

El projecte JOOP (Joves Oportunitats) de l’IVAJ està dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat la seua formació de manera primerenca i que es troben aturats. Compta amb la implicació de l’Ajuntament de Burjassot a través de les regidories d’Educació, dirigida per Laura Espinosa, i de Serveis Socials, dirigida per Olga Camps.