L’Ajuntament de Burjassot reconeix la iniciativa emprenedora de quinze dones

4 març 2024|Burjassot

Dones amb Iniciativa 2024

El Saló de Plens del Consistori ha albergat, en la vesprada de l’1 de març, la cerimònia de lliurament dels Premis ‘Dones amb Iniciativa’ 2024, guardons amb què l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats que dirigix Rosa Coca, reconeix i premia la trajectòria professional, la marxa empresarial i l’esperit emprenedor de dones de Burjassot.

Emmarcada en els actes commemoratius pel Dia Internacional de la Dona, la cerimònia, organitzada per CEMEF SLU, va començar amb dos vídeos. En primer lloc, es va projectar el vídeo institucional pel 8M de Burjassot, amb el lema ‘Juntes Avancem’ i protagonitzat per diferents dones del municipi, representants totes elles de la societat civil. A continuació, el segon vídeo va tindre com a protagonistes a les mateixes dones que, en la vesprada del passat divendres, anaven a rebre l’homenatge institucional. Mirant a càmera, totes elles expressaven les seues inquietuds i il·lusions en el moment d’emprendre, els reptes i dificultats a les quals han fet front i les idees i consells que elles mateixes donarien a dones que decidixen prendre el camí del negoci empresarial.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García i la regidora de Comerç i Mercats, Rosa Coca, després de felicitar les dones premiades, van entregar a totes elles el simbòlic socarrat, tradicional obsequi d’estos premis. Les Dones amb Iniciativa de 2024 són: Maribel Díaz, podòloga de la policlínica Phyos Center; Laura Pedregosa, de Cafeteria Laura; Ana Isabel González, de la tenda d’articles per a mascotes Villamascotas; Ana Isabel Antón, propietària de tercera generació de Teixits Antón; Lorena Barella, logopeda situada en el Viver de Serveis Empresarials de l’Ajuntament de Burjassot; Raquel García i Isabel Cobo, propietàries de la cooperativa de treball associat Mundo Mara Coop.; Pilar Navarro, de Composturas Pili; Ana Ruiz Roldán, del Centre d’Estètica Ana Ruiz; Isabel Cano, de Perruqueria Isabel Cano; Francisca Amador, amb una parada de calçat en el mercat ambulant dels dimecres; Lola Carmona, amb una parada en el mercat ambulant dels dimecres dedicada a roba infantil; Gema Gijón Muñoz, de la perruqueria Woman 3 i María Rodríguez, de la botiga de moda Boho Thai By Carmela.

Així mateix, Isabel García Hueso, propietària de Moda Íntima Carmen, va rebre un especial homenatge a tota la seua trajectòria professional i d’una vida dedicada a l’atenció al públic, ara que està a punt de començar la seua jubilació.