L’Ajuntament de Burjassot recorda la prohibició de depositar trastos o residus en llocs no autoritzats

31 gener 2019|Burjassot

Señales trastos

L’Ajuntament de Burjassot recorda als veïns i veïnes del municipi, que no està permés depositar trastos, mobles o residus en els llocs de la via pública que no estiguen habilitats per a això. Per això, des de la Brigada Municipal d’Obres, que dirigeix el regidor Manuel Pérez Menero, s’ha procedit a la ubicació d’uns senyals que recorden aquesta prohibició, afegint que aquestes accions no permeses porten amb si una sanció que pot arribar als 1.200 de multa. Aquests senyals s’han situat, de moment, als carrers Balmes, Lauri Volpi, Sixto Cámara, Ramón y Cajal o Maestro Granados.

De la mateixa manera, l’Ajuntament informa els veïns que el municipi compta amb un servei de recollida de mobles i trastos, que funciona diàriament. Un camió recol·lector-compactador de càrrega recorre els carrers de Burjassot procedint a la recollida de tots els mobles i trastos, a partir de la coordinació amb la Brigada d’Obres Municipal.

Els ciutadans i ciutadanes poden donar avís que depositaran estris en la via pública a través de l’APP gratuïta Burjassot Info, fent ús del botó “Incidències”; bé cridant al telèfon gratuït 900 921 922, o bé enviar un correu electrònic a brigada.obras@ayto-burjassot.es. L’APP Burjassot Info està disponible per a la seua descàrrega en IOS i Android, i permet geolocalitzar l’existència de mobles i trastos als carrers, de manera que resulta molt senzilla la seua localització i posterior retirada, sempre que la ciutadania d’avís de la seua existència.