L’Ajuntament de Burjassot renova tota la il·luminació de l’Ermita de Sant Roc

27 juny 2017|Burjassot

Ermita San Roque 1

És una de les joies arquitectòniques del municipi i la llar dels patrons de Burjassot. L’Ermita de Sant Roc i de la Mare de Déu de la Cabeza, de la cura i manteniment regular de la qual s’encarrega l’Associació d’Amics de Sant Roc, ha experimentat una recent millora en les seues instal·lacions. Tal com han comunicat representants de l’Associació Amics de Sant Roc, la instal·lació lumínica precisava d’una renovació, ja que, últimament, estava havent-hi incidències a causa de l’alt consum de l’antiga instal·lació.

Així, després de diverses reunions amb els tècnics del Consistori, l’Ajuntament de Burjassot ha assumit la renovació de tot el sistema d’il·luminació de l’Ermita, substituint totes les velles bombetes, tubs i focus, per uns altres d’il·luminació Led, el consum dels quals és notablement menor a l’antic sistema. Tot el treball de substitució i renovació de la il·luminació de l’Ermita ha estat realitzat pels operaris de la Brigada Municipal d’Obres, a principis del mes de juny. La renovació ha sigut integral, canviant-se totes les bombetes de tots els llums, tubs, focus, halògenes, plafons, etc.

En les tres imatges adjuntes, s’observa a la Brigada Municipal treballant, una fotografia amb el detall de la nova il·luminació i una imatge amb quatre representants de l’Associació d’Amics de Sant Roc, al costat de la imatge del patró, Sant Roc, que també llueix ja amb nova il·luminació.