L’Ajuntament de Burjassot trau a licitació diferents obres de millora en el municipi

17 gener 2020|Burjassot

ayuntamiento 2

L’Ajuntament de Burjassot ha tret a licitació l’execució de les obres de reestructuració del camp de futbito del parc de l’Eixereta amb paviment esportiu i l’adequació del vallat, a més de l’execució de les obres de pavimentació de sis dels pipicans del municipi.

En tots dos casos, les característiques de la licitació, perquè puguen consultar-les les empreses interessades en aquestes, poden consultar-se en la Plataforma de Contractació del Sector Públic i el termini per a la presentació d’ofertes finalitza el 29 de gener a les 19.00 hores.

La licitació referent al parc de l’Eixereta pot consultar-se en l’enllaç https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=UH5Xh8KFR2Cmq21uxhbaVQ%3D%3D.

En el cas de la licitació dels pipicans, que afecta els situats als carrers Bétera, Mariano Benlliure i Mare de Déu de la Cabeça; en l’estació de metro de Burjassot i als parcs de la Granja, i Passeig Rajolar, la consulta pot realitzar-se en https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=l7JAC2ugpxvnSoTX3z%2F7wA%3D%3D.